Fact or Faked: Paranormal Files

-
43 min
Documentaire
Volg deze serie
3seizoenen/36afleveringen/2010 - 2012 
NetwerkSyfy
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min20102012 (Beëindigd)
Netwerk:Syfy
Fact or Faked: Paranormal Files is een Amerikaanse documentaire van de zender Syfy. De serie ging in première op 15 juli 2010.

Fact or Faked: Paranormal Files zal een revolutie teweegbrengen in de paranormale programmering door het bewijsmateriaal dat getuigen dagelijks op internet posten te onderzoeken. Heb je ooit een foto of video online gezien en je afgevraagd: "Is dit echt?" Dit is de show die die vraag zal beantwoorden.

Aan het hoofd van het Fact or Faked: Paranormal Files-team is Ben Hansen, een voormalig FBI-agent die ontdekte dat zijn liefde voor het paranormale groter was dan zijn liefde voor het Agency. Nu leidt hij een jong team van onverschrokken onderzoekers die zullen samenkomen om de nieuwste ongebruikelijke beelden te ontleden en te beslissen of ze verder onderzoek verdienen. Korrelige video's komen tot leven met de nieuwste 3D-modellering en Ben zal de uiteindelijke keuze maken voor welke gevallen een reis naar het veld nodig is.

Zodra een onderzoek aan de gang is, zal het team met getuigen praten, experimenten uitvoeren met behulp van de nieuwste high-tech detectieapparaten, fysieke monsters verzamelen en bepalen of een zaak moet worden ontkracht, of dat het een verbijsterend paranormaal mysterie is dat zelfs de team in gevaar. Het is allemaal een dagtaak voor de hardnekkige onderzoekers van Fact or Faked: Paranormal Files.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 3
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Fact or Faked: Paranormal Files.

Populaire reacties (2)

-
14 mrt 2021
haal aflevering s2e13 tm s2e24 uit de lijst dat is het zelfde als Seizoen 3