Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
9
Peter Rotthier geeft "F-16 - Eerste aflevering" een 9.
Geschreven door Peter Rotthier op 1 april 2018.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

F-16 - Eerste aflevering

Hoe breng je een nieuw spectaculair programma extra onder de aandacht van de kijker? Deze titel had je net zo goed aan deze reality reeks van VTM kunnen geven want de kijker die iets doordenkt zal zich toch moeten afvragen of de timing rond de hetze om de verjaartijd van de F16 precies op dezelfde dag als deze eerste aflevering in het nieuws te gooien.

Jammer een beetje van alle heisa die er nu rond de F-16 hangt want dat geeft toch een wrang gevoel als we hier naar kijken.



De kijker gaat dan al even verbaasd kijken als een van de pionnen uit het politieke spelletje al in de eerste minuten aan het woord komt om zijn basis, Kleine Brogel, voor te stellen. Na de rondleiding maken we kennis met een aantal piloten die op de F-16 vliegen. Zij vertellen over hun leven en de opdrachten die ze krijgen.

In de eerste aflevering kregen we ook beelden te zien van de piloten en het personeel die in Jordanië actief waren in de strijd met IS. De piloten die daar aan het werk zijn, werden echter wel onherkenbaar in beeld gebracht.

Van bij het begin werd ook duidelijk gemaakt dat er ook restricties waren van wat wel en niet in beeld kon gebracht worden. Daarnaast mocht de crew ook niet in alle burelen en lokalen binnen om te filmen. Toch was het een huzarenstukje om de toelating te verkrijgen om dit allemaal in beeld te krijgen.

Jammer een beetje van alle heisa die er nu rond de F-16 hangt want dat geeft toch een wrang gevoel als we hier naar kijken. Zeker omdat de makers dit op een eerlijke en discrete manier gemaakt hebben en de kijker echt wel een docu voorschotelen die geloofwaardig overkomt.
Volg F-16
Vorige aflevering
Episode 5
Episode 5
01x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
F-16