Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Maak kans op het eerste seizoen van Extant

Maak kans op het eerste seizoen van Extant

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Extant. We geven twee DVD's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Extant
Van de Academy Award® winnaar Steven Spielberg komt een sci-fi thriller die de grenzen opzoekt van het menselijk bestaan. Wanneer astronaut Molly Woods (Academy Award® winnares Halle Berry) terugkeert van een solomissie van 13 maanden in de ruimte, is ze niet alleen teruggekomen. Tijdens haar ruimtereis is ze op een onverklaarbare manier zwanger geworden. Haar dokter, Sam Barton (Golden Globe™ winnares Camryn Manheim), is verbijsterd. Terwijl Molly weer probeert te wennen aan haar leven op aarde worstelt ze met het idee van haar wonderbaarlijke, mysterieuze zwangerschap en probeert ze een balans te vinden in leven met haar ambitieuze man en hun zoon. John (Goran Visnjic) heeft hun zoon gemaakt toen zij zelf geen kinderen konden krijgen. Ethan is een “humanich” – een humanoïde robot die dient als prototype voor Johns grootste prestatie van zijn carrière. Wetenschap en emoties botsen als Molly probeert haar gezin bij elkaar te houden. Wanneer er meer duidelijk wordt over de 13 maanden die zij in de ruimte heeft doorgebracht blijkt dat één gewaagde missie in staat is om de gehele menselijke geschiedenis te veranderen.
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij: Universal Pictures
Acteurs: Halle Berry, Grace Gummer, MichaeL O'Neill, Goran Visnjic
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Extant:
Video on youtube
Maak kans op het eerste seizoen van Extant. Hoe heet het ruimtestation waar Molly Woods dertien maanden lang verbleef?
Deze poll is gesloten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

mk187
28 oktober 2015, 20:00
Lijkt mij wel wat! Win hem graag! :D
0
Log in om een reactie achter te laten