Eric

7.4 / 10
42 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_BlackBiker
7.5
09 jun 2024 12:22 - 09 jun 2024 12:23
Op het acteerwerk in deze serie valt weinig af te dingen. Dat is gewoon erg goed. Zo goed zelfs dat het heel erg moeilijk is om enige sympathie op te wekken voor de vader die wanhopig naar zijn zoontje zoekt.
Dat is toch een prestatie van Cumberbatch. Normaal gesproken zou je heel erg met de vader meeleven. Maar hij maakt dat erg moeilijk door werkelijk een drol van een vent te spelen. Later in de serie krijg je wel door hoe hij zo geworden is en lukt het langzamerhand toch wel om met hem mee te leven. Maar donders, wat maakt hij dat moeilijk.
Ook de moeder wordt sterk neergezet en ook bij haar zitten er randjes aan.

Het blijft heel lang onduidelijk wat er met Edgar is gebeurd. Als dat dan eindelijk wel gebeurd, dan zit daar toch een kleine verrassing.

De figuur uit de titel heeft eigenlijk niet eens zo'n grote rol in de serie, maar wel een belangrijke. Enfin, dat moeten jullie zelf maar gaan kijken. Maar als je denkt dat Eric een soort van paranormale verschijning is, dan zal je bedrogen uitkomen. Daar gaat deze serie totaal niet over.

Hoe dan ook, dit is een hele mooie mengeling van drama met een politieserie waarin gezocht wordt naar vermiste mensen. Wat mij betreft zeker een aanrader.

Overigens is het verhaal afgemaakt. Ik zie geen aanknopingspunten voor een vervolg. Het lijkt mij een eenmalige eventserie en het is geen enkel probleem als dat zo blijkt te zijn.
Reageer
avatar_maaikemarechal
-
05 jul 2024 21:18 -
Erg goed
Reageer
avatar_ockle
7
17 jun 2024 20:23 -
Vermakelijk
Reageer
avatar_Francois_1
7
08 jun 2024 16:46 -
Spannende serie
Reageer
avatar_petjedunb
7
07 jun 2024 11:22 -
Goed verhaal en goed geacteerd
Heb me er goed mee vernaakt
Reageer
avatar_Bartc1987
7
05 jun 2024 19:08 -
Ik vind het wel een leuke serie!
Reageer
avatar_seriefanconny
8
02 jun 2024 07:31 -
Mooie miniserie. Even inkomen, waar gaat dit heen? Maar het werd beter. Verrassend. Niet alle verhaallijnen voegen iets toe en wat open eindjes. Niet storend trouwens.
Reageer
avatar_frajax
8.3
31 Mei 2024 22:58 -
Hardbreaking,mind shaking ,verder fijne serie
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Eric