Endgame

6.9 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

John Doe
j clarysse (gast)
31 mrt 2011 00:59 -
Leuke serie! Luchtig entertainment met een toetsje vernuft. Kan niet wachten tot ik de derde aflevering te pakken krijg. De serie combineert het interessante personage van House, maar giet het geheel dan in een speurdersverhaaltje. Lang niet zo spannend en complex als bij Sherlock, wel meer nonchalant zoals we gewend zijn van The Sentinel. Pluspunt hier dan wel is dat het schaakgenie van dienst zijn bevindingen doet louter door logisch nadenken & het publiek mee mag getuigen van de mogelijke pistes die hij in zijn hoofd afloopt. Met een bevrijdend effect, durf ik wel zeggen. Dus in tegenstelling tot bij de Agatha Christie verhaaltjes wordt je niet bij het einde plots alles uit de doeken gedaan, maar ontluikt elke vondst van de meester zich zeer natuurlijk. Verder heeft de reeks wel niet zo heel veel om het lijf, maar soms hoeft dat net helemaal niet. Dit is uiteindelijk toch televisie? Lekker ontspannend.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.