Elite

7.9 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Has
8
16 nov 2018 16:25 -
Die Spanjaarden kunnen er wel wat van.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Has
12 sep 2019 15:16
Inderdaad
Reageer
avatar_ellenvangenechten10
8
07 okt 2018 17:54 -
Ik vind het een goede serie! Lijkt wat op "How to Get Away with Murder" qua concept. Benieuwd hoe het afloopt!
Reageer
avatar_ceesb
5
03 mei 2020 21:38 -
Seizoen was best goed daarna wordt het minder en vond ik steeds meer op goede tijden lijken. Afgehaakt
Reageer
avatar_Christophe
8.7
03 okt 2019 12:10 -
Opgelet! Spoiler voor wie seizoen 1 nog niet heeft gezien... Tot mijn verbazing bleek het tweede seizoen het eerste nog te overklassen! Goed bezig, inderdaad, die Spanjaarden. Het tweede seizoen draait vooral om Samuel die zijn broer (liefje van Marina) uit de gevangenis wil helpen, door op zoek te gaan naar de werkelijke moordenaar van de zwangere Marina. Er werd sterk geacteerd en de afleveringen waren op geen enkel moment saai of traag. Boeiend, goed gemaakt en met levendige, sympathieke personages. Met dit tweede seizoen bevestigt Elite voor mij haar status als topreeks bij Netflix.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
04x01
bertklijn
03 jul 16:31
Dit 4e seizoen is ronduit bedroevend SLECHT. Ongeloofwaardig gespeeld en de drama is echt zo voorspelbaar en ook ongeloofwaardig dat dit seizoen echt de serie in zijn geheel, wat tot zover goed was, echt naar beneden haalt. Er komt nog een seizoen 5 maar als hij net zo slecht al begint als dit seizoen is dan kijken we hem niet eens af.