El padre de Caín

5,0 / 10
75 min
Historie, Miniserie
Volg deze serie
5,0 / 10
1seizoenen/2afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkTelecinco
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:75 min20162016 (Beëindigd)
Netwerk:Telecinco
El padre de Caín is een Spaanse historische miniserie van de zender Telecinco. De serie ging in première op 6 december 2016.

In een sfeer van spanning en angst, waarin nationalistische intimidatie en ETA-geweld een constante zijn, is Eloy (Quim Gutiérrez) een jonge civiele bewaker die net heeft gevraagd om een ​​transfer naar de Intxaurrondo-kazerne in San Sebastián, waar hij een vijandige omgeving vindt. die verwoesting teweegbrengt bij zijn leeftijdsgenoten: alcoholisme, depressie, zelfmoorden. Het zogenaamde "noordelijke syndroom". Hij heeft zijn vrouw Mercedes in Madrid zes maanden zwanger gelaten. Ze wacht elke nacht op haar telefoontjes om te weten dat alles in orde is, dat ze nog leeft. Hij stelt haar gerust omdat hij van haar houdt en haar mist, maar hij vertelt haar niet over Begoña, de eigenaar van het pension waar ze verblijft: een jong en gevoelig meisje dat hem helpt eenzaamheid te overwinnen zonder vragen te stellen, in de overtuiging dat hij een medewerker van Telephone Eloy zal een dubbelleven leiden, maar wat hij niet weet is dat het grootste gevaar van de kant komt die het minst verwacht.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie El padre de Caín.

Vergelijkbare series

El padre de Caín