Dragon Ball Kai

8.5 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.5 / 10
6seizoenen/158afleveringen/2009 - 2015 
NetwerkFuji TV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20092015 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Fuji TV
Dragon Ball Kai is een Japanse animeserie van de zender Fuji TV. De serie ging in première op 5 april 2009.

Dragon Ball Kai wordt uitgebreid vernieuwd voor de Japanse televisie. Het is geen nieuwe animatie, maar een geremasterde bewerking, die door bepaalde gebeurtenissen van Dragon Ball Z loopt. Een deel van deze bewerkingen bestaat uit het opnieuw formatteren en de uitbreiding van het beeld op breedbeeld. Door middel van digitale verwerking is het beeld levendig gemaakt. Beschadigingen uit de originele serie zijn verwijderd waardoor de serie van hogere kwaliteit is geworden.

Dragon Ball Kai bevat een nieuwe opname van het dialoogvenster, het merendeel is ingesproken door Japanse stemacteurs. De openingthema's zijn volledig nieuw.

Takayoshi Tanimoto voert nieuwe openingen in van de reeks genaamd "Dragon Soul" en "Yeah! Break! Care Break!". Deze nieuwe opening en afsluiting van kredieten zijn geanimeerde optredens door Frieza, Zarbon, Dodoria, Ginyu Force, Vegeta, Raditz en Nappa. Er is ook een nieuwe clip na elke pauze, zoals een van Cui en Vegeta in aflevering 19. In tegenstelling tot de originele Dragon Ball Z, verandert Dragon Ball Kai om de paar afleveringen na elke pauze tot een passend karakter.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 26
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 25
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 20
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 35
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 26
Seizoen 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dragon Ball Kai.

Vergelijkbare series

Dragon Ball Kai