Dragon Pilot: Hisone and Masotan

8,0 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Tokyo MX
Dragon Pilot: Hisone and Masotan is een Japanse animatieserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 13 april 2018.

Ongecompliceerde en onschuldige Hisone Amakasu is een zelfverdedigingsmacht-groentje gestationeerd op de Gifu-basis van de luchtzelfverdedigingsmacht. Ze worstelde met het feit dat ze mensen soms onbedoeld pijn doet door haar onschuldige woorden en besloot om zich bij de Air Self-Defence Force aan te sluiten, in de hoop op een bepaalde afstand van mensen te blijven. Deze beslissing leidde haar naar een noodlottige ontmoeting die haar leven ingrijpend veranderde. Het was de "OTF" -draak verborgen in de basis en koos voor Hisone als zijn piloot. Toen het met Hisone in de lucht zweefde, werd haar lot als drakpiloot beslist. Er wordt gezegd dat draken een sleutel hebben tot de toekomst van de wereld ...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dragon Pilot: Hisone and Masotan.
Dragon Pilot: Hisone and Masotan