Dracula (2013)

7.4 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

John Doe
Martine (gast)
16 feb 2014 13:27 -
Prima reeks met een topcast!!!Chapeau voor iedere acteur en zeker voor de hoofdrolspeler waar ik een grote bewonderaar van ben ,ik heb hem al in films zien spelen en zijn series zoals the Tudors zijn TOP!Ik hoop zeker nog op MEERDERE seizoenen ,goede acteerprestaties!Ik hoop nog meer Jonathan Rys Myers aan het werk te zien voor mij een goede acteur met veel charisma en finesse.
Reageer
avatar_Dutch_Fixer_040
-
14 dec 2013 12:23 -
Goeie vermakelijke serie, al had ik een beetje t gevoel dat t saai zou gaan worden, omdat ik nog ken van de Tudors.Maar Dracula is wat mij betreft nogsteeds een goeie serie.
Reageer
avatar_sophis
9
02 feb 2014 22:52 -
Gelukkig terug een vampieren reeks 'old style' met een vleugje steampunk. Boeiend.
Reageer
avatar_anonymous
-
25 apr 2014 11:17 -
Of Myers nou Elvis Presley speelt, of een verwaande middeleeuwse koning neerzet , of in dit geval Dracula himself .. hij weet het altijd een personage met de juiste flair te benaderen.
Daarom kijk ik altijd wel uit naar zijn nieuwe projecten !
Dracula had in mijn opinie wat opstart problemen .. maar bereikte al snel naar een paar afleveringen het niveau die het zou moeten hebben ... mischien net te laat ! ... hopelijk komt er nog een tweede seizoen !
Reageer
avatar_anske1978
-
08 jan 2014 13:52 -
ik vind de serie helaas erg tegenvallen, na drie afleveringen dan ook maar gestopt.....
Reageer
avatar_Silena
-
17 dec 2013 18:02 -
Eerste vier afleveringen gezien, maar deze serie kan mijn aandacht niet vasthouden. Ik heb echt moeite moeten doen om op te blijven letten. Dus na de vierde aflevering geef ik het maar op.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.