Down The Road

8.5 / 10
45 min
Reality
Volg deze serie
8.5 / 10
3seizoenen/28afleveringen/2018 - heden
NetwerkEen
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:Reality
Netwerk:Een
Down The Road is een Belgische realityserie van de zender Een. De serie ging in première op 28 februari 2018.

In het programma Down the road gaat Dieter Coppens samen met zes jongvolwassenen met het syndroom van Down een avontuurlijke uitdaging aan: In seizoen 1 maken ze een roadtrip door zeven Europese landen, in seizoen 2 gaat een nieuwe groep kandidaten onder begeleiding van Dieter en Saar op zoek naar avontuur in Zuid-Afrika.

Voor iedereen die mee op reis vertrekt, komt dit avontuur op een ideaal moment: allen staan ze op een kruispunt in hun leven. De zes mensen die met Dieter op reis vertrekken, zijn allemaal op zoek naar vrienden die weten wat het is om anders te zijn. Maar ook naar vrijheid, avontuur, liefde, en nieuwe ervaringen. Door samen op reis te gaan, wil Dieter ook een beter beeld krijgen van wat het is om te leven met het syndroom van Down.

In seizoen 1 houdt de groep halt in zeven landen: België, Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland en Italië. In seizoen 2 gaat de reis van Johannesburg tot Kaapstad. Telkens gaan ze op zoek naar hun eigen grenzen, maken ze kennis met lokale lekkernijen, en genieten ze van elkaars gezelschap. Van zeehonden spotten in Nederland, over autorijden in Duitsland tot een helikoptervlucht boven de Mont Blanc. In elk land wacht een nieuwe ervaring op hen. In Zuid-Afrika maken ze avontuurlijke belevenissen mee zoals walvissen spotten, sandboarden, surfen en zo veel meer.

Deze avontuurlijke en emotionele rollercoaster toont klein verdriet en groot geluk. Down the road neemt je mee in de onbevangen kijk op het leven van de zes reisgenoten, die geen blad voor de mond nemen.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Down The Road.

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
8 jun 2020
6
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
3 feb 2020
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
8 jul 2019
1