Doom Patrol

7.7 / 10
60 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Doom Patrol aangekocht door Amazon Prime

Titans (2018) spin-off Doom Patrol zal in Nederland op Amazon Prime verschijnen.

De crew van Doom Patrol was eerder te zien in een aflevering van Titans (2018), deze serie is te zien op Netflix. Nu gaat een andere streamingdienst dus de spin-off uitzenden. Beide series zijn afkomstig van de streamingdienst van DC-Comics. Amazon Prime biedt de serie vanaf 24 april aan.In Doom Patrol volgen we Dr. Niles Caulder die de leider is van het Doom Patrol. Het is een briljant wetenschapper, die een groepje mensen met superkrachten verzamelt. Eerst is Caulder een kracht van het goede, maar zijn inherente instabiliteit maakt op een gegeven moment een schurk van hem. Soms vecht hij zelfs tegen zijn eigen team.

Vorige aflevering
Ezekiel Patrol
Ezekiel Patrol
01x15
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2
Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Gisteren, 10:00
1
Het negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera verschijnt in juni op NPO1 en bij NPO start. Alle tien seizoenen zijn al te zien bij NPO Plus.
Gisteren, 09:00
In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
dinsdag, 14:00