Doom Patrol

7.7 / 10
51 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Doom Patrol aangekocht door Amazon Prime

Titans (2018) spin-off Doom Patrol zal in Nederland op Amazon Prime verschijnen.

De crew van Doom Patrol was eerder te zien in een aflevering van Titans (2018), deze serie is te zien op Netflix. Nu gaat een andere streamingdienst dus de spin-off uitzenden. Beide series zijn afkomstig van de streamingdienst van DC-Comics. Amazon Prime biedt de serie vanaf 24 april aan.In Doom Patrol volgen we Dr. Niles Caulder die de leider is van het Doom Patrol. Het is een briljant wetenschapper, die een groepje mensen met superkrachten verzamelt. Eerst is Caulder een kracht van het goede, maar zijn inherente instabiliteit maakt op een gegeven moment een schurk van hem. Soms vecht hij zelfs tegen zijn eigen team.

Vorige aflevering
Wax Patrol
Wax Patrol
02x09
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Vandaag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Vandaag, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Vandaag, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00