Leuk?
1
8
Bekijk stemmen

Superheldenseries Titans (2018) en Doom Patrol gecanceld door HBO Max

De teams van zowel Titans (2018) als Doom Patrol vallen uit elkaar. Beide superheldenseries zijn geannuleerd door HBO Max.

Er komt geen vijfde seizoen van Titans, maar de live-action serie is nog niet voorbij.

Titans is een superheld-actie-avonturendramaserie met Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft, Ryan Potter, Joshua Orpin, Jay Lycurgo, Franka Potente en Joseph Morgan.

Het superheldendrama is gebaseerd op de DC Comics-personages en draait om het kernteam van Nightwing alias Dick Grayson (Thwaites); Rachel Roth alias Raven (Croft); Koriand'r alias Starfire (Diop); en Garfield Logan alias Beast Boy (Potter).

Titans (2018)

Deze helden vormen samen de Titans en vechten tegen een machtige vijand terwijl ze uiteindelijk als surrogaatfamilie gaan werken. In seizoen vier bevinden de teamleden zich in het vizier van een bovennatuurlijke sekte met krachten die ze nog nooit eerder hebben gezien.

De serie Titans (2018) ging in oktober 2018 in première op de abonnementsdienst DC Universe en liep twee seizoenen. De serie werd verlengd voor een derde seizoen, maar werd verschoven naar HBO Max. Het werd verlengd voor een vierde seizoen in oktober 2021.

Het huidige vierde seizoen bestaat uit twaalf afleveringen die in twee delen zijn opgesplitst. De eerste zes afleveringen eindigden op 1 december. Het tweede half dozijn afleveringen zal ergens dit jaar worden uitgebracht.

Doom Patrol

De Doom Patrol-serie is ook geannuleerd, en de laatste afleveringen van het vierde seizoen moeten nog worden gepland.

"Hoewel dit de laatste seizoenen van Titans (2018) en Doom Patrol zullen zijn, zijn we erg trots op deze series en opgewonden voor de fans om hun climactische eindes te zien," zei een woordvoerder van HBO Max. "We zijn Berlanti Productions en Warner Bros. Television dankbaar voor het maken van zulke spannende, actievolle, oprechte series. We bedanken Titans-showrunner Greg Walker, uitvoerende producenten Greg Berlanti, Akiva Goldsman, Sarah Schechter, Geoff Johns, Richard Hatem, en het team van Weed Road Pictures.

Voor Doom Patrol (2018) vieren we showrunner Jeremy Carver en uitvoerend producenten Greg Berlanti, Sarah Schechter, Geoff Johns, Chris Dingess en Tamara Becher-Wilkinson. Vier seizoenen lang zijn de fans verliefd geworden op de Titans en de Doom Patrol, door te investeren in hun beproevingen en in hun legendarische gevechten die keer op keer de wereld redden."

"Ik ben enorm trots op onze begaafde cast, crew en schrijfstaf en hun inspanningen om alle 49 afleveringen van de afgelopen ruim vijf jaar tot leven te brengen," aldus showrunner Walker. "Ik had me geen betere partners kunnen wensen in Berlanti Productions, Warner Bros. Television en HBO Max, en vanaf het begin Geoff Johns en Akiva Goldsman. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor hun onverzettelijke vertrouwen gedurende dit proces. Tot slot moet ik onze ongelooflijke fans bedanken voor hun voortdurende steun, betrokkenheid en de gepassioneerde gemeenschap die ze rond onze series hebben opgebouwd. We moeten nog zes afleveringen op de wereld loslaten die onze geliefde personages hopelijk de creatieve afsluiting geven waarvan we allemaal weten dat ze die verdienen."

Regisseur James Gunn, sinds 1 november medevoorzitter en mede-CEO van DC Studios, merkte op dat de beslissing om de DC-serie te annuleren vóór zijn ambtstermijn werd genomen. Hij voegde eraan toe: "Ik wens zeker het beste voor de getalenteerde groep makers, acteurs en de rest van de crew die beide series hebben geproduceerd."
Vorige aflevering
Done Patrol
Done Patrol
04x12
Leuk?
1
8
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_SLP
26 jan 2023 17:16 - 26 jan 2023 17:16
Er zijn de afgelopen periode zoveel series gecancelled, maar deze twee doen mij het meest pijn. Ik vind het echt super jammer! Las wel dat de producers het aan zagen komen en dat ze hier rekening mee hebben gehouden met de verhaallijnen zodat het wel goed afgesloten wordt :)
Reageer
avatar_Futsudo
26 jan 2023 18:13 -
Dan gaan we nog maar even genieten van de laatste afleveringen van Doom Patrol waar ik enorm van genoten heb. Jammer maar misschien ook wel beter zo.
Reageer
avatar_JanWillemK
27 jan 2023 09:21 -
Zonde, maar liever dit dan te lang doorgaan!
Ik heb ook gelezen dat de schrijvers inderdaad al wisten dan dit het laatste seizoen zoud zijn dus met het einde zal het wel goed komen.
Reageer
avatar_BlackBiker
09 feb 2023 15:08 -
Als Doom Patrol netjes afgesloten wordt, kan ik hier vrede mee hebben. Hoeveel absurde verhaallijnen kan je immers nog bedenken? Ik moet nog beginnen met seizoen 4, maar ben benieuwd. DP staat wel altijd in mijn lijstje van favo series, dus missen zal ik het wel.

Titans heb ik nooit gezien, dat raakt me dus niet zo.
Reageer
avatar_Ice_Braids
13 feb 2023 08:42 -
Doom patrol staat bij mij niet op
HBO?
Reageer
avatar_SLP
13 feb 2023 09:06
In Nederland is Doom Patrol te zien bij Prime Video (alleen S01 en S02)
Reageer
Doom Patrol