Dies Irae

6,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
6,0 / 10
1seizoenen/18afleveringen/2017 - 2018 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20172018 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
Dies Irae is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 14 oktober 2017.

Op 1 mei 1945 in Berlijn, als het Rode Leger de Sovjet-vlag over de Reichskanzlei verheft, voeren een groep nazi-officieren een ritueel. Voor hen is de slachting in de stad niets anders dan het perfecte ritueeloffer om de Orde van de 13 Lansen terug te brengen, een groep supermen die de wereld van de vernietiging zouden brengen. Jaren later weet niemand of deze groep officieren erin geslaagd heeft of of ze leven of gestorven zijn. Weinig weten van hun bestaan, en zelfs degenen die wisten, begonnen te overlijden als de decennia voorbij waren.

Nu in december in de huidige dag in Suwahara City, Ren Fujii besteedt zijn dagen in het ziekenhuis. Het is twee maanden geleden geweest dat hem naar het ziekenhuis bracht: een gevecht met zijn vriend Shirou Yusa, waar ze elkaar bijna vermoorden. Hij probeert te waarderen wat hij aan hem heeft overgelaten, maar elke nacht ziet hij dezelfde droom: een guillotine, moordenaars die mensen aanjagen en de zwarte geklede ridders die de moordenaars achtervolgen. Hij is wanhopig om terug te keren naar zijn normale dagelijkse leven, maar zelfs nu hoort hij de woorden van Shirou: 'Iedereen die in deze stad blijft, verliest zich uiteindelijk.'
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 18

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dies Irae.

Vergelijkbare series