Diavoli

7.9 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkSky Atlantic
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2020 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Sky Atlantic
Diavoli is een Italiaanse financiële dramaserie van de zender Sky Atlantic. De serie ging in première op 17 april 2020.

Na te zijn betrokken bij een dodelijk schandaal, vecht een handelaar bij een vooraanstaande bank in Londen om zijn naam te zuiveren, maar ontdekt in plaats daarvan een intercontinentale samenzwering die wordt gevormd door krachtige troepen die in de schaduw werken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Diavoli.

Nieuws (6)

Naarmate de weken vorderen merk je dat er steeds minder nieuws binnenkomt. Maar het nieuws wat er is geweest in de week van 1 tot en met 7 juni hebben we weer voor je verzameld in het weekoverzicht.
ma 8 juni
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 1 juni
3
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
za 30 mei

Vergelijkbare series