Diavoli

7.9 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
2seizoenen/18afleveringen/2020 - heden
NetwerkSky Atlantic
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2020 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Sky Atlantic
Diavoli is een Italiaanse financiële dramaserie van de zender Sky Atlantic. De serie ging in première op 17 april 2020.

Na te zijn betrokken bij een dodelijk schandaal, vecht een handelaar bij een vooraanstaande bank in Londen om zijn naam te zuiveren, maar ontdekt in plaats daarvan een intercontinentale samenzwering die wordt gevormd door krachtige troepen die in de schaduw werken.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Diavoli.

Populaire reacties (2)

avatar Faemke
8
3 aug 2020
Topserie! Als je niet echt geïnteresseerd bent in de financiële wereld (aandelen) dan is het soms wel verwarrend, maar de grote lijn en de spanning blijven. Patrick Dempsey is briljant als schurk.
avatar braafje666
-
14 aug 2021
Als je helemaal geen zin hebt in het grote geld vertoon: Ferrari, escort-dame en strak in het pak mannetjes dan ben je wel met 30 minuten klaar. De herhaaldelijk terugkerende beelden van de Griekse onrust tijdens de financiële crisis dragen ook niet echt bij.

Vergelijkbare series

Diavoli