Death Note (2015)

8,0 / 10
55 min
Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/11afleveringen/2015 - 2015 
NetwerkNTV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min20152015 (Beëindigd)
Genres:Avontuur
Netwerk:NTV
Death Note (2015) is een Japanse avonturenserie van de zender NTV. De serie ging in première op 5 juli 2015.

Middelbare school student en wonderkind Light Yagami struikelt over de Death Note en omdat hij betreurt is over de toestand van de wereld, test hij de dodelijke notebook door het opschrijven van de naam van een crimineel. Wanneer de crimineel sterft direct na zijn experiment met de Death Note, is Light zeer verbaasd en herkent snel de verwoestende kracht die in zijn handen zou kunnen zijn gevallen.

Met deze goddelijke mogelijkheden, Light beslist om alle misdadigers uit te roeien met het oog op de bouw van een nieuwe wereld waar misdaad niet bestaat en de mensen hem aanbidden als een god. Echter de politie ontdekt snel dat een seriemoordenaar criminelen als doelwit heeft en proberen dus om de dader te arresteren. Om dit te doen, de Japanse onderzoekers rekenen op de hulp van de beste detective ter wereld: een jonge en excentrieke man alleen bekend met de naam van L.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Death Note (2015).

Vergelijkbare series

Death Note
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Death Note (2015)