Dates from Hell

5,0 / 10
25 min
Reality
Volg deze serie
5,0 / 10
3seizoenen/28afleveringen/2012 - 2014 
NetwerkInvestigation Discovery
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20122014 (Beëindigd)
Genres:Reality
Dates from Hell is een Amerikaans realityprogramma van de zender Investigation Discovery. De serie ging in première op 11 juli 2012.

In ID's serie DATES FROM HELL delen mannen en vrouwen hun persoonlijke verhalen over hoe iets dat begon als diner en een film, snel veranderde in een angstaanjagend verhaal.

DATA FROM HELL profileert verhalen waarin de zoektocht naar de liefde van je leven verandert in een gevecht tot de dood. In de eerste aflevering ziet een Amerikaanse toerist hoe haar charmante Italiaanse liefdesbelang verandert in een gewelddadige aanvaller, waardoor ze de daken van Rome moet beklimmen op zoek naar veiligheid in een vreemde stad. Vervolgens worden twee universiteitsliefdes snel omringd door drie bendeleden die ze martelen, scheiden en hen beiden voor dood achterlaten in de harde uitersten van de Nieuw-Mexicaanse woestijn.

Deze serie brengt een hoop verhalen met zich mee die onderzoeken wat het echt betekent om een ​​echte date uit de hel te overleven, waaronder een vrouw die een gewaagde ontsnapping uit de kofferbak van haar ontvoerder moest maken naar een man die door een datering naar een seriemoordenaarhol werd gelokt. website.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 16
Seizoen 3
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dates from Hell.