Date My Ex: Jo & Slade

-
60 min
Reality
Volg deze serie
1seizoenen/8afleveringen/2008 - 2008 
NetwerkBravo
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20082008 (Beëindigd)
Genres:Reality
Netwerk:Bravo
Date My Ex: Jo & Slade is een Amerikaans realityprogramma van de zender Bravo. De serie ging in première op 21 juli 2008.

De Real Housewives van Orange County aluin Jo De La Rosa is op zoek naar liefde en heeft de hulp ingeroepen van ex-man Slade Smiley. Jo leeft het hoge leven in LA en streeft een zangcarrière na, maar haar vrienden vinden dat het tijd wordt dat ze weer gaat daten. Haar vrienden zetten haar aan het werk met in aanmerking komende jongens, maar de vangst is alles waar de mannen mee moeten leven en een serieuze gril moeten doorstaan ​​van Smiley, die Jo's vertrouwde vriend blijft - maar zijn zijn bedoelingen goed? Jo kiest uit elke aflevering één vrijer die doorgaat naar de volgende ronde totdat ze er aan het einde van het seizoen nog maar één over heeft.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Date My Ex: Jo & Slade.

Vergelijkbare series