Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Das Boot vanaf 2 maart op NPO 2

Das Boot is een Duitse miniserie van de zender Sky Deutschland. De serie ging in première in november 2018 en heeft acht afleveringen.

Das Boot is vanaf 2 maart wekelijks te zien op NPO 2 en wordt op 2 maart ook in zijn geheel toegevoegd op NPO Start Plus. Een tweede seizoen is al aangekondigd. Het gaat niet om een remake van de speelfilm met dezelfde titel uit 1981, maar om een vervolg dat een jaar later plaatsvindt.

Het is najaar 1942. De U-612, een nieuwe duikboot van de nazi’s, staat op het punt om vanuit La Rochelle te vertrekken voor zijn eerste missie. De kapitein is de zoon van een legendarische duikbootcommandant. De claustrofobische omstandigheden en de oorlog vergen het uiterste van de 40-koppige bemanning. Ondertussen raakt de zus van een van de bemanningsleden onopzettelijk betrokken bij het Franse verzet.

Vorige aflevering
Episode 8
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst