Das Boot

7.8 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Das Boot vanaf 2 maart op NPO 2

Das Boot is een Duitse miniserie van de zender Sky Deutschland. De serie ging in première in november 2018 en heeft acht afleveringen.

Das Boot is vanaf 2 maart wekelijks te zien op NPO 2 en wordt op 2 maart ook in zijn geheel toegevoegd op NPO Start Plus. Een tweede seizoen is al aangekondigd. Het gaat niet om een remake van de speelfilm met dezelfde titel uit 1981, maar om een vervolg dat een jaar later plaatsvindt.

Het is najaar 1942. De U-612, een nieuwe duikboot van de nazi’s, staat op het punt om vanuit La Rochelle te vertrekken voor zijn eerste missie. De kapitein is de zoon van een legendarische duikbootcommandant. De claustrofobische omstandigheden en de oorlog vergen het uiterste van de 40-koppige bemanning. Ondertussen raakt de zus van een van de bemanningsleden onopzettelijk betrokken bij het Franse verzet.

Vorige aflevering
Reckoning
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00