Das Boot

7.9 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Das Boot vanaf 2 maart op NPO 2

Das Boot is een Duitse miniserie van de zender Sky Deutschland. De serie ging in première in november 2018 en heeft acht afleveringen.

Das Boot is vanaf 2 maart wekelijks te zien op NPO 2 en wordt op 2 maart ook in zijn geheel toegevoegd op NPO Start Plus. Een tweede seizoen is al aangekondigd. Het gaat niet om een remake van de speelfilm met dezelfde titel uit 1981, maar om een vervolg dat een jaar later plaatsvindt.

Het is najaar 1942. De U-612, een nieuwe duikboot van de nazi’s, staat op het punt om vanuit La Rochelle te vertrekken voor zijn eerste missie. De kapitein is de zoon van een legendarische duikbootcommandant. De claustrofobische omstandigheden en de oorlog vergen het uiterste van de 40-koppige bemanning. Ondertussen raakt de zus van een van de bemanningsleden onopzettelijk betrokken bij het Franse verzet.

Vorige aflevering
On the Other Hand
On the Other Hand
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00