Daredevil: Born Again

-
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Michael Gandofini toegevoegd aan Marvel-serie Daredevil: Born Again

Michael Gandolfini (The Many Saints of Newark) is klaar voor een belangrijke rol tegenover Charlie Cox en Vincent D'Onofrio in Daredevil: Born Again, Marvel's aankomende revival serie op Disney+.

Geschreven en geproduceerd door Covert Affairs-makers Matt Corman en Chris Ord, draait de nieuwe aflevering om Cox' titelpersonage Daredevil, ook bekend onder de naam Matt Murdock, die overdag advocaat en 's nachts crimefighter is. D'Onofrio herneemt zijn rol als maffiabaas Wilson Fisk alias Kingpin.

Details over Gandolfini's personage worden achtergehouden; mogelijk speelt hij een ambitieuze man uit Staten Island die Liam wordt genoemd. Vertegenwoordigers van Marvel en Gandolfini gaven geen commentaar.Michael Gandolfini (foto) speelde de jongere versie van Tony Soprano in The Many Saints of Newark, een rol die beroemd is geworden door zijn vader, wijlen James Gandolfini. Hij was onlangs te zien in de Paramount+ gelimiteerde serie The Offer en zal binnenkort te zien zijn in Apple TV+'s Extrapolations.

Het achttiendelige seizoen van Daredevil: Born Again gaat in 2024 in première, vier jaar nadat de originele Daredevil-serie na drie seizoenen op Netflix is gestopt.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Daredevil: Born Again