Da Vinci's Inquest

-
45 min
Misdaad
Volg deze serie
7seizoenen/91afleveringen/1998 - 2005 
NetwerkCBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min19982005 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:CBC
Da Vinci's Inquest is een Canadese misdaadserie van de zender CBC. De serie ging in première op 7 oktober 1998.

Vancouver-lijkschouwers, pathologen en rechercheurs van moordzaken leven in een duistere wereld terwijl ze proberen de mysteries op te lossen achter de onnatuurlijke, accidentele of verdachte sterfgevallen in de steegjes en slaapkamers van de stad. Soms onbaatzuchtig, soms met tegenzin, hebben ze allemaal agenda's en geschiedenissen, passie voor hun werk en ambitie voor hun toekomst.

De charismatische, controversiële en mercuriale Vancouver-lijkschouwer Dominic Da Vinci is de spil waarrond deze complexe wereld draait.
Als woordvoerder van de doden streeft Da Vinci ernaar waardigheid te geven aan vroegtijdige dood. Voor elk nummer dat hij verdedigt, is er de onderliggende kennis van menselijke kwetsbaarheid en een wrange erkenning dat zijn eigen persoonlijke en professionele verleden vol misstappen zit. Als voormalig undercoveragent voor verdovende middelen begrijpt hij de realiteit van de straat en de compromissen die de politie soms maakt. Hij kent ook de beperkingen die degenen omringen die de laatste geheimen van een geleefd leven snijden, verzamelen en blootleggen, en de inzichten die ze kunnen bieden in de dood.

Da Vinci's Inquest is een Canadese dramatische televisieserie die werd uitgezonden op CBC Television van 1998 tot 2005. Zeven seizoenen van dertien afleveringen werden elk gefilmd voor in totaal 91 afleveringen. De show, die zich afspeelt en gefilmd in Vancouver, speelt Nicholas Campbell als Dominic Da Vinci.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 13
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 13
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 13
Seizoen 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Da Vinci's Inquest.

Vergelijkbare series

Da Vinci's Inquest