Curb Your Enthusiasm

8.2 / 10
28 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Curb your Enthusiasm beste aflevering in de afgelopen 7 jaar

Curb Your Enthusiasm blijft maar groeien. De serie had een klein maar toegewijd publiek maar haalde afgelopen aflevering 2,4 miljoen kijkers. Dat is 24 procent meer dan de vorige aflevering. De derde aflevering is dan ook de best bekeken afleveringen in de afgelopen 7 jaar.

De herhaling van de aflevering werd ook nog eens door 554,000 kijkers bekeken waardoor het totaal op 2,9 miljoen kijkers komt.

Ook was het een goede avond voor een andere serie van de zender, namelijk True Blood. De vijfde aflevering van de serie werd bekeken door 6,6 miljoen kijkers. Dit is de beste bekeken aflevering van dit seizoen tot nu toe.
Vorige aflevering
The Spite Store
The Spite Store
10x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
2
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
2