Crown Lake

5,0 / 10
15 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
5,0 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2019 - heden
NetwerkYouTube
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:15 min2019 - heden
Genres:Drama
Netwerk:YouTube
Crown Lake is een Amerikaanse dramaserie van de zender YouTube. De serie ging in première op 20 juni 2019.

De serie volgt Nellie Chambers op de prestigieuze en historische Crown Lake Boarding School, waar oude tradities en geheimzinnige gedragsregels het moeilijk maken om haar weg te vinden. Tiffany is Queen Bee met een entourage van gemene meisjes die druk opleggen. Nellie vindt een gidsboek van Heather, een voormalige student, die aanbiedt om haar de weg te wijzen. Maar kan ze vertrouwen op het boek ... of wie dan ook ... op deze vreemde en uitdagende school waar iedereen behalve Nellie de zaken wel heeft kunnen doorgronden?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Crown Lake.

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
17 jun 2019
Ook voor de maand juni hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
30 mei 2019
Net als in mei hebben we alle* nieuwe series die in juni 2019 uitkomen voor je op een rijtje gezet.
29 mei 2019

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem
Sherlock
1 stem