Commando’s

7.1 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor dramaserie Commando’s

NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.

Commando’s draait om oud-commando John de Koning (Werner Kolf, Nieuwe Buren), die getraumatiseerd is door een mislukte missie in Nigeria. Hij wordt geconfronteerd met een moordenaar, die zijn voormalige collega's probeert te elimineren. Hij gaat het gevecht aan, maar dreigt zijn maten, zijn gezin en zichzelf te verliezen.

De serie wordt vanaf 30 augustus wekelijks uitgezonden bij NPO 3 en zal dan ook te bekijken zijn bij NPO Start. De serie is in Zuid-Afrika, Nederland en België opgenomen. Naast Werner Kolf spelen onder andere Bilal Wahib (Mocro Maffia), Egbert Jan Weeber (Voetbalmaffia) en Reinout Bussemaker (De 12 van Oldenheim) ook een rol in de dramaserie.

Vorige aflevering
Episode 10
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Bluts
08 aug 2020 12:03 -
Ik heb een interview gemaakt met regisseur Iván López Núñez, dat hier te lezen is: https://www.broadcastmagazine.nl/radio-televisie/televisie/nl-film-produceert-dramaserie-commandos-voor-avrotros/
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2