Commando’s

7.2 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor dramaserie Commando’s

NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.

Commando’s draait om oud-commando John de Koning (Werner Kolf, Nieuwe Buren), die getraumatiseerd is door een mislukte missie in Nigeria. Hij wordt geconfronteerd met een moordenaar, die zijn voormalige collega's probeert te elimineren. Hij gaat het gevecht aan, maar dreigt zijn maten, zijn gezin en zichzelf te verliezen.

De serie wordt vanaf 30 augustus wekelijks uitgezonden bij NPO 3 en zal dan ook te bekijken zijn bij NPO Start. De serie is in Zuid-Afrika, Nederland en België opgenomen. Naast Werner Kolf spelen onder andere Bilal Wahib (Mocro Maffia), Egbert Jan Weeber (Voetbalmaffia) en Reinout Bussemaker (De 12 van Oldenheim) ook een rol in de dramaserie.

Vorige aflevering
Episode 10
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Bluts
08 aug 2020 12:03 -
Ik heb een interview gemaakt met regisseur Iván López Núñez, dat hier te lezen is: https://www.broadcastmagazine.nl/radio-televisie/televisie/nl-film-produceert-dramaserie-commandos-voor-avrotros/
Reageer

Laatste nieuws

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Vandaag, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Vandaag, 13:00
3
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Amazon prime Video heeft de rechten bemachtigd van de thrillerserie Cruel Summer. Dat betekend dat de thrillerserie zal verschijnen op het streamingplatform.
Vandaag, 09:00
1
De Amerikaanse dramedyserie Insecure zal later dit jaar worden beëindigd met het vorig jaar aangekondigde vijfde seizoen.
Gisteren, 16:00
Het achtste, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Homeland zal in februari verschijnen op Netflix.
Gisteren, 15:00