Commando’s

6.6 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor dramaserie Commando’s

NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.

Commando’s draait om oud-commando John de Koning (Werner Kolf, Nieuwe Buren), die getraumatiseerd is door een mislukte missie in Nigeria. Hij wordt geconfronteerd met een moordenaar, die zijn voormalige collega's probeert te elimineren. Hij gaat het gevecht aan, maar dreigt zijn maten, zijn gezin en zichzelf te verliezen.

De serie wordt vanaf 30 augustus wekelijks uitgezonden bij NPO 3 en zal dan ook te bekijken zijn bij NPO Start. De serie is in Zuid-Afrika, Nederland en België opgenomen. Naast Werner Kolf spelen onder andere Bilal Wahib (Mocro Maffia), Egbert Jan Weeber (Voetbalmaffia) en Reinout Bussemaker (De 12 van Oldenheim) ook een rol in de dramaserie.

Vorige aflevering
Emeka
01x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Bluts
08 aug 2020 12:03 -
Ik heb een interview gemaakt met regisseur Iván López Núñez, dat hier te lezen is: https://www.broadcastmagazine.nl/radio-televisie/televisie/nl-film-produceert-dramaserie-commandos-voor-avrotros/
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03