Combat Hospital

7.6 / 10
50 min
Oorlog, Medisch
Volg deze serie
7.6 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2011 - 2011 
NetwerkGlobal
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min20112011 (Beëindigd)
Genres:OorlogMedisch
Netwerk:Global
Combat Hospital is een Canadese medische oorlogserie van de zender Global (en ABC in de VS). De serie ging in première op 21 juni 2011.

Combat Hospital speelt zich af in het zuiden van Afghanistan. Hier staat een militair ziekenhuis, waar doktoren werken afkomstig uit Canada, Amerika, Engeland en andere bondgenoot landen. Je krijgt het leven te zien van de dokters en de verpleegkundigen in het oorlogsgebied.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Combat Hospital.

Nieuws (1)

Afgelopen week zijn er voor veel series bekend geworden of ze volgend jaar weer te zien zijn of dat het afgelopen voor ze is. Hier een complete lijst van de series die uitgezonden door de Amerikaanse zender ABC. Serie...
14 mei 2012
13

Populaire reacties (1)

10
14 mrt 2013
Dit is 1super show! Hoow stop net5! Serie is gecanceld. Waarschijnlijk was de serie te realistisch voor de amerikanen. En worden ze niet graag met de neus op de feiten gedrukt. Oorlog maakt slachtoffers. En dat wilde de amerikanen waarschijnlijk niet weten. Zonde voor de show.

Vergelijkbare series