Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

C.S. Lee (Dexter) gecast als iconisch Karate Kid-karakter in Cobra Kai seizoen zes

C.S. Lee (Dexter) is voor het zesde en laatste seizoen toegevoegd aan de cast van Netflix's Cobra Kai in een iconische rol uit The Karate Kid.

Volgens bronnen zal Lee (foto onder) Master Kim Sun-Young spelen, een personage dat eerder alleen in flashbackvorm verscheen bij Jun Chong in The Karate Kid en later Don Lee in Cobra Kai. Master Kim is vermoedelijk dood en op dit moment is het onbekend of Lee alleen in flashbackvorm zal verschijnen.Alicia Hannah-Kim, die in seizoen vijf bij Cobra Kai kwam, speelt de kleindochter van Master Kim, Kim Da-Eun. Ze deed haar intrede in seizoen vijf op aandringen van Terry Silver (Thomas Ian Griffith). Zowel Terry als John Kreese (Martin Kove) kregen les van meester Kim, die The Way of the Fist creëerde, een meedogenloze stijl van martial arts die de tegenpool is van de lessen van meneer Miyagi (Pat Morita).

In januari werd aangekondigd dat het zesde seizoen van de populaire streamingserie het laatste deel zou worden. Seizoen zes zou in december van dit jaar te zien zijn, maar dat werd uitgesteld toen de schrijverskamer werd stilgelegd aan het begin van de WGA-staking in mei. De schrijvers van Cobra Kai kwamen een maand geleden na het einde van de WGA-werkonderbreking weer bij elkaar en het filmen zal naar verwachting begin 2024 beginnen. Netflix en serieproducent Sony Pictures TV weigerden commentaar te geven.
Video on youtube
Vorige aflevering
Head of the Snake
Head of the Snake
05x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Cobra Kai