Clickbait

7.8 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_ceesb
6
25 sep 2021 14:07 -
Goede serie en dan vooral door het verhaal. Acteren is geen hoog niveau
Reageer
avatar_Christophe
9
23 sep 2021 09:07 -
Voor Netflix standaarden: een uitstekende whodunnit serie. Mijn vrouw en ik hebben er van genoten. Ik vond dat er wel goed geacteerd werd. Al moet ik toegeven dat het met zijn momenten wel wat traag ging. Niettemin, boeiende reeks.
Reageer
avatar_seriefanconny
8
14 sep 2021 23:18 - 22 sep 2021 09:30
Ik heb alle afleveringen gezien, een miniserie. De eerste aflevering zat ik er niet gelijk in. Misschien iets trage verhaallijn, onbekende acteurs. Maar het werd steeds beter. En ik kan zeggen, ja, echt de moeite waard om te kijken. Wat is er nu echt aan de hand? Wie kan je geloven?
Reageer
avatar_TnTNL
4
31 aug 2021 07:58 - 22 sep 2021 04:50
Kan iemand mij vertellen wat de hype om deze serie is? Ik vind het verder niet heel slecht, maar ik snap de hype niet. Een redelijk standaard detective serie waarbij iedereen verdacht wordt gemaakt met vrij slecht acteerwerk en redelijke plot-holes. Mensen hebben het over enorme plottwists maar alles is zo voorspelbaar...
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Clickbait