Classroom of the Elite

5,0 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
5,0 / 10
3seizoenen/12afleveringen/2017 - heden
NetwerkTokyo MX
2x1  4 juli 2022Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min2017 - heden
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
Classroom of the Elite is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 12 juli 2017.

Koudo Ikusei Senior High School is een toonaangevende prestigieuze school met ultramoderne faciliteiten waar bijna 100% van de studenten naar de universiteit gaat of werk vindt. De studenten daar hebben de vrijheid om elk kapsel te dragen en alle persoonlijke bezittingen mee te nemen die ze willen. Koudo Ikusei is een paradijselijke school, maar de waarheid is dat alleen de meest superieure leerlingen een gunstige behandeling krijgen.

Ayanokouji Kiyotaka is een leerling van de D-klasse, waar de school haar "inferieure" leerlingen dumpt om ze belachelijk te maken. Om een bepaalde reden was Kiyotaka onvoorzichtig bij zijn toelatingsexamen en werd hij in de D-klasse geplaatst. Na een ontmoeting met Horikita Suzune en Kushida Kikyou, twee andere studenten in zijn klas, begint Kiyotaka's situatie te veranderen
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 0
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Classroom of the Elite.

Vergelijkbare series

Classroom of the Elite