Clarice

8.1 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Clarice volgend jaar februari in première

Clarice, het serievervolg van de film The Silence of the Lambs, gaat volgend jaar februari in première bij CBS. De eersge beelden zijn al te bekijken.

Clarice speelt zich een jaar na de gebeurtenissen uit de film The Silence of the Lambs af en draait om FBI agente Clarice Starling. De hoofrol wordt vervuld door Rebecca Breeds ( Pretty Little Liars), andere rollen zijn voor onder andere Marnee Carpenter (Good Girls) en Jayne Atkinson (House of Cards (2013)). De actrices zullen vanaf 11 februari te zien zijn in hun rol, dan gaat de serie namelijk in première bij CBS.In de serie Clarice keert FBI Agente Clarice Starling een jaar na de gebeurtenissen met Hannibal Lecter terug naar het werkveld om seriemoordenaars en seksuele roofdieren te achtervolgen. Dit doet ze terwijl ze navigeert door de politieke wereld van Washington, D.C.
Vorige aflevering
Are You Alright?
Are You Alright?
01x03
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
Vandaag, 10:00
The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00
Het zesde seizoen van de Britse detectiveserie Line of Duty gaat binnenkort echt van start. Eind maart verschijnt de eerste van de zeven afleveringen.
Gisteren, 09:00