Clarice

7.7 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Clarice volgend jaar februari in première

Clarice, het serievervolg van de film The Silence of the Lambs, gaat volgend jaar februari in première bij CBS. De eersge beelden zijn al te bekijken.

Clarice speelt zich een jaar na de gebeurtenissen uit de film The Silence of the Lambs af en draait om FBI agente Clarice Starling. De hoofrol wordt vervuld door Rebecca Breeds ( Pretty Little Liars), andere rollen zijn voor onder andere Marnee Carpenter (Good Girls) en Jayne Atkinson (House of Cards (2013)). De actrices zullen vanaf 11 februari te zien zijn in hun rol, dan gaat de serie namelijk in première bij CBS.In de serie Clarice keert FBI Agente Clarice Starling een jaar na de gebeurtenissen met Hannibal Lecter terug naar het werkveld om seriemoordenaars en seksuele roofdieren te achtervolgen. Dit doet ze terwijl ze navigeert door de politieke wereld van Washington, D.C.
Vorige aflevering
Silence is Purgatory
Silence is Purgatory
01x09
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Gisteren, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Gisteren, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Gisteren, 09:00