Chucky

7.3 / 10
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
3seizoenen/20afleveringen/2021 - heden
NetwerkSyfy
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2021 - heden
Genres:Horror
Netwerk:Syfy
Chucky is een Amerikaanse horrorserie van de zender Syfy. De serie ging in première op 12 oktober 2021.

Nadat een vintage Chucky-pop opduikt in een buitenwijk, wordt een idyllisch Amerikaans stadje in chaos geworpen, terwijl een reeks gruwelijke moorden de hypocrisies en geheimen van de stad beginnen bloot te leggen. Ondertussen dreigt de komst van vijanden - en bondgenoten - uit het verleden van Chucky de waarheid achter de moorden bloot te leggen, evenals de ongekende oorsprong van de demonenpop.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 4
Seizoen 3

Populaire reacties (41)

avatar John_33
10
9 jun 2021
Ik hoop dat het op disney+ komt dan kan ik het op mijn gsm kijken the walking dead staat er daar ook op dan hoop ik deze ook
avatar BlackBiker
5.5
15 okt 2021
Wordt Chucky nu een echte "Good Guy"? Het lijkt er op dat dit een eenvoudige wraak serie gaat worden. De potentiele slachtoffers worden in de eerste aflevering al netjes opgelijnd en zijn, uiteraard, allemaal mensen die erg gemeen zijn tegen de gender fluïde hoofdpersoon. Wat een drama allemaal, zeg.
In de films maakte het Chucky niet uit of iemand lief of gemeen was. Hij reeg iedereen graag aan zijn mes. Als er nu "politiek correct" gemoord gaat worden, dan is het wat mij betreft een mislukte serie.
Toch benieuwd naar de tweede aflevering en ik hoop dat ik het fout heb gezien.

Vergelijkbare series

Chucky