Chuck

8,0 / 10
44 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_anonymous
-
09 sep 2013 22:03 -
2 seizoenen gezien, echt een onwijs goeie, grappige en spannende serie. lig echt dubbel van het lachen op sommige momenten en het verhaal is ook best goed!
Reageer
avatar_Henrivb
-
17 mrt 2012 11:16 -
Heb nu alle afleveringen gezien.
Laatste seizoen gaf weer onverwachte super vijanden, maar ik vond dat deze nu minder goed waren uitgewerkt. Waarschijnlijk dat ze in de korte duur toch nog veel wilden laten zien. Het einde vond ik onbevredigend, alsof er nog wat zou moeten komen, maar je weet dat dat niet gebeurt omdat de serie is afgelopen. Jammer, ik had graag met een fijn gevoel de serie willen afsluiten.
Toch blijft de gehele serie voor mij een topper.
Reageer
avatar_CC11
7.4
02 sep 2016 04:04 - 02 sep 2016 04:06
Allemaal aardig en wel maar ergens halverwege het derde seizoen begint het toch flink te verzwakken.
Zowat de helft van al wie de revue passeert is inmiddels spion of het scheelt niet veel en hoeveel keer ze Shaw nog moeten afmaken voor hij definitief niet meer terug komt is mij ook een raadsel.
Het telkens terugkerende trucje met Chuck die flasht op zijn intersect hebben we ondertussen ook al meer dan genoeg gezien dus buiten de verschijning van Sara Walker valt er mijn inziens al niet veel meer aan deze serie te beleven.
Het feit dat mijn score voor deze serie nog redelijk hoog lijkt komt enkel door dat ik een cijfer per seizoen geef want seizoen 3 is maar aan de matige repetitieve kant. Tegen de tijd dat ik het 5de en laatste seizoen uit heb staat mijn score wellicht in een oranje vakje te blinken.
Reageer
avatar_ripo
9
19 nov 2015 21:37 -
Leuk en op een goed moment gestopt.
Reageer
avatar_anonymous
-
19 mei 2012 22:22 -
geniale serie, characters waren lovable en je kon je zo geweldig inleven in Chuck. Het hele 'nerd' thema vond ik ook geweldig. Alleen het einde was prut, zo onafgemaakt en te kort. Hopen op een soort vervolg dan maar?
Reageer
avatar_Dyaila
10
28 feb 2020 21:17 -
Ik heb deze serie nu al 7 keer gezien. Het is echt geweldig.
Reageer
avatar_Archcry
8
26 jun 2014 11:55 -
Goede serie, al is seizoen 5 wat minder. Toch raad ik aan alle seizoenen te kijken.
Reageer
avatar_anonymous
-
19 jun 2014 07:47 -
Net het einde gezien ,met gemengde gevoel had graag een ander eind gehad maar zo is het ook goed.
Reageer
avatar_anonymous
-
30 mrt 2014 13:09 -
Ik had enkel nog maar tot seizoen 4 gekeken omdat ik vrij veel negatieve reacties had gelezen over het vijfde seizoen.. Echter, deze maand besloot ik om toch verder te kijken en heb er zeker geen spijt van! Hopelijk komt er ooit tóch nog een seizoen 6.. you never know!
Reageer
avatar_anonymous
-
17 jan 2014 23:42 -
fantastische serie begin gewoon met kijken vanaf seizoen 1.
seizoen 1 is puur om in te komen in de serie daarna bij begin van seizoen 2 ben je sireus zo verslaafd aan de serie dat je hem koste wat het kost wil afzien
De Buymore scene's zijn puur voor de humor soms wat to much maar ondanks dat ga je toch stuk van het lachen in bijna elke aflevering en ben je zo benieuwd wat telkens komen gaat
alle 5 seizoenen gezien in iets meer als 10 dagen en na dit kan ik alleen maar zeggen waar blijft ooit seizoen 6

Topserie die eigelijk niet bekend is in nederland en het is zo jammer dat ze af en toe wat uitzenden op comedycentral want wie kijkt daar nou naar.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.