Centennial

8.1 / 10
105 min
Western
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
1seizoenen/12afleveringen/1978 - 1979 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:105 min19781979 (Beëindigd)
Genres:Western
Netwerk:NBC
Centennial is een Amerikaanse westernserie van de zender NBC. De serie ging in première op 1 oktober 1978.

Centennial speelt zich af in het gelijknamige stadje in Colorado. Het volgt de keuzes die gemaakt worden door de verschillende inwoners van dit stadje in de periode van het einde van de 18e eeuw tot 1970.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Centennial.

Nieuws (3)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Veel kijkplezier.
23 apr 2020
6
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
23 jan 2017
Mocht je denken aan een andere carrière of je weet nog niet wat je wil gaan doen na je studie, komedieacteur worden lijkt me een zeer goede stap in de richting van miljonair worden. Heb je dus humor en de lachers...
26 aug 2015

Populaire reacties (1)

8
18 mrt 2013
Prachtserie. Alleen de laatste aflevering die overgaat op de "moderne tijd" kon mij niet bekoren. Het is allemaal wat gedateerd maar men krijgt een mooi beeld van het onstaan van het wilde westen. De toenadering tot indianen gemeenschap en uiteindelijke slachting van deze oorspronkelijke bewoners.

Vergelijkbare series