Cells at Work! Code Black

4.7 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
4.7 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkPrime Video
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20212021 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Prime Video
Cells at Work! Code Black is een Japanse animeserie van de zender Hulu Japan. De serie ging in première op 10 januari 2021.

Alcohol, roken en stress - in het lichaam dat aan deze irriterende stoffen is blootgesteld, lijken de cellen die verantwoordelijk zijn voor het in stand houden van het leven een oorlog te voeren die nooit eindigt. Vanwege een ernstig tekort aan arbeidskrachten moet Red Blood Cell AA2153 snel leren zuurstof af te geven en kooldioxide op te vangen, zelfs onder gevaarlijke omstandigheden. Ondertussen moet White Blood Cell U-1196 haar steentje bijdragen door in levensbedreigende situaties met ziektekiemen en virussen om te gaan. Temidden van deze crises moeten ze samenwerken om het lichaam gezond te houden, ook al weten ze niet of hun offers de moeite waard zullen zijn. Cellen aan het werk! Code Black pakt het anders aan door de ruigere kant te laten zien van het werk dat onze cellen uitvoeren.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Cells at Work! Code Black.
Cells at Work! Code Black