Cave of the Golden Rose

9.8 / 10
95 min
Fantasy
Volg deze serie
9.8 / 10
1seizoenen/10afleveringen/1991 - 1996 
NetwerkCanale 5
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:95 min19911996 (Beëindigd)
Genres:Fantasy
Netwerk:Canale 5
Cave of the Golden Rose is een Italiaanse fantasyserie van de zender Canale 5. De serie ging in première op 22 december 1991.

Fantaghirò is de jongste van de drie prinsessen en geboren om een koningskrijger te worden. Hoewel ze mooi en intelligent is, veroorzaakt ze veel problemen voor haar familie omdat ze tegen alles ingaat wat wordt verwacht voor een vrouw in haar koninkrijk wat haar vader woedend maakt. Op een dag ontvangt de koningskrijgster een uitnodiging van de vijandelijke koning Romualdo tot een duel die de eeuwenlange oorlog die al aan de gang is tussen de twee koninkrijken mogelijk kan eindigen. Fantaghirò leert dan dat slechts één van zijn drie dochters het duel kan winnen en ziet dit als een kans om zichzelf te bewijzen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Cave of the Golden Rose.

Populaire reacties (1)

-
21 sep 2015
heb deze films gezien, heel erg leuk, maar de eerste blijft toch het leukst

Vergelijkbare series