Caught In The Net

7,0 / 10
43 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
2seizoenen/14afleveringen/2022 - heden
NetwerkInvestigation Discovery
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2022 - heden
Caught In The Net is een Amerikaanse documentaire van de zender Investigation Discovery. De serie ging in première op 14 maart 2022.

Wat gebeurt er als de aanwijzingen voor een moord niet alleen fysiek, maar ook digitaal zijn? Caught in the Net presenteert aangrijpende waargebeurde verhalen van onderzoekers die de digitale wereld betreden om een ​​brute moord op te lossen. In elk geval hebben rechercheurs te maken met een gebrek aan fysieke aanwijzingen. Maar elke keer dat iemand online gaat, of het nu chatrooms, apps voor mobiele telefoons, auto-gps of fitnesstrackers zijn, laten ze een digitaal spoor achter. Nu moeten onderzoekers deze virtuele wereld betreden en de gegevens volgen - terwijl ze tegen de klok racen om gerechtigheid te krijgen voor de families van slachtoffers en de moordenaar op te sporen.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Caught In The Net.
Caught In The Net