Castle

8.2 / 10
42 min
Misdaad, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC vernieuwt en cancelt meerdere series

ABC heeft, zoals verwacht, de populaire politieserie Castle met een zevende seizoen vernieuwt. Castle heeft wel last van wat dalende kijkcijfers maar is nog altijd ABC's best bekeken serie met een gemiddelde van 9,96 miljoen kijkers.

Revenge is ook vernieuwd met een vierde seizoen. Revenge heeft een gemiddelde van 5,95 miljoen kijkers en de zoektocht naar wraak mag van ABC dus nog even doorgaan. We zijn dus nog een seizoen verzekerd van Emily, De Graysons en Nolan Ross.

Once Upon a Time en de enorm goed bekeken serie Scandal zijn ook vernieuwd met een vierde seizoen. Scandal heeft een gemiddelde van 9,12 miljoen kijkers en Olivia Pope (Kerry Washington) mag nog even doorgaan met het beschermen van de meest machtige mensen in Washington.

Ook de jaren ’80 zijn weer hip, The Goldbergs (2013), de komedieserie die zich afspeelt in die jaren, wordt vernieuwd met een tweede seizoen. Resurrection en Agents of S.H.I.E.L.D. waren eigenlijk al zeker van vernieuwing, maar nu is het officieel ook deze series gaan voor een tweede seizoen.

Grey’s Anatomy zal zijn elfde seizoen gaan beleven en ook dat is niet vreemd als de op drie na best bekeken serie van ABC.

ABC heeft ook de komedies Modern Family en The Middle vernieuwd en die gaan op voor een zesde seizoen.

Trophy Wife en Mixology zijn beide gecanceld door hun slechte kijkcijfers. Het begin van Trophy Wife was best aardig maar op het laatst bleven er niet veel kijkers over. Trophy Wife haalde niet meer dan een gemiddelde van 2,48 miljoen kijkers. Mixology deed het iets beter met 4,98 miljoen kijkers maar voor ABC was dat niet voldoende om de serie in de lucht te houden.

Ik vraag me af is iedereen blij met de vernieuwingen en cancelleringen en hoelang sommige series nog door moet gaan?
Vorige aflevering
Crossfire
Crossfire
08x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_anonymous
09 Mei 2014 23:25 -
Ben erg blij met Modern Family, Scandal en Grey's Anatomy. Ook wel met Revenge, maar ik ben bang dat het wraak nemen op de Graysons een beetje te lang begint te duren.
Reageer
avatar_JanWillemK
10 Mei 2014 16:46 -
Blij met de vernieuwing van Revenge ben ik wel. Echter moeten ze daar eigenlijk het laatste seizoen van maken. Zoals ZiYa al aangeeft word het wel heel langdradig.

Jammer dat de Trophy Wife gecanceld is. Was toch wel de leukste comedy serie die uitgekomen is dit jaar.
Reageer
avatar_JessicaD
10 Mei 2014 19:44 -
Ben het er wel mee eens dat Revenge eigenlijk een einde eraan moet breien. En ik ook vond Trophy Wife erg leuk, jammer dat het moet eindigen, maar ik baal van meerdere series die inmiddels gecanceld zijn.
Reageer
avatar_anonymous
12 Mei 2014 13:18 -
Als ik de laatste aflevering moet geloven, wordt seizoen 4 denk wel het laatste seizoen van Revenge, mega plottwist in een keer... Een waar alle stukjes van de puzzel bij elkaar passen...
Reageer
avatar_dragond
18 Mei 2014 02:33 -
Lang duren?! dit mag voor mij nog 5 seizoenen doorgaan als het zo spannend blijft!
Reageer
Castle