Captain Scarlet and the Mysterons

7,0 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/32afleveringen/1967 - 2001 
NetwerkITV1
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min19672001 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:ITV1
Captain Scarlet and the Mysterons is een Britse animatieserie van de zender ITV1. De serie ging in première op 29 september 1967.

De serie speelt in de toekomst, rond 2068. Op een dag gaat een groepje astronauten op een expeditie naar de planeet Mars. Tijdens deze expeditie ontdekken ze een grote stad op Mars en wanneer ze de stad willen binnentreden worden ze plotseling beschoten. Uit zelfverdediging besluiten ze de stad te vernietigen. Hiermee lokken ze onbedoeld een interplanetaire oorlog uit.

De stad bleek toe te behoren aan de Mysterons, een ras van buitenaardse wezens dat beschikt over superkrachten. De Mysterons willen nu de complete aardbevolking uitroeien en de aarde overnemen. Dit doen ze door diverse terroristische aanslagen te plegen. Spectrum is een internationale veiligheidsorganisatie die deze kwaadaardige wezens moet tegenhouden.

Captain Scarlet is een van de agenten van Spectrum, hij beschikt over bovennatuurlijke krachten en is daarmee Spectrums belangrijkste troef in de strijd tegen het kwaad.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 32
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Captain Scarlet and the Mysterons.
Captain Scarlet and the Mysterons