Las Chicas Del Cable

8.3 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Laatste afleveringen Las Chicas Del Cable in juli op Netflix

De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.

Begin dit jaar verscheen het eerste deel van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable. In juli zullen de laatste afleveringen van het seizoen en de serie online komen. Het vijfde seizoen is namelijk ook het laatste seizoen van Las Chicas Del Cable. Vanaf 3 juli zijn de laatste afleveringen te bekijken bij de streamingdienst.

Las Chicas Del Cable speelt zich af in de jaren '20. De serie volgt vier vrouwen, met verschillende achtergronden die worden aangenomen als telefonisten bij een telefoonmaatschappij.

Vorige aflevering
Chapter 42: The End
Chapter 42: The End
05x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00