Las Chicas Del Cable

8.3 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Laatste afleveringen Las Chicas Del Cable in juli op Netflix

De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.

Begin dit jaar verscheen het eerste deel van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable. In juli zullen de laatste afleveringen van het seizoen en de serie online komen. Het vijfde seizoen is namelijk ook het laatste seizoen van Las Chicas Del Cable. Vanaf 3 juli zijn de laatste afleveringen te bekijken bij de streamingdienst.

Las Chicas Del Cable speelt zich af in de jaren '20. De serie volgt vier vrouwen, met verschillende achtergronden die worden aangenomen als telefonisten bij een telefoonmaatschappij.

Vorige aflevering
Chapter 42: The End
Chapter 42: The End
05x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

HBO heeft groen licht gegeven voor de serie Scenes From A Marriage en Oscar Isaac (Show Me A Hero) en Michelle Williams (Fosse/Verdon) spelen de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00
Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.
Gisteren, 10:00