Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Cable Girls krijgt vijfde en laatste seizoen bij Netflix

Cable Girls is een Spaanse dramaserie van Netflix. De serie ging in première in april 2017. Het vierde seizoen is sinds augustus 2019 beschikbaar.

Gesitueerd in Madrid in de jaren '20 volgen we in Cable Girls vier vrouwen met verschillende achtergronden die worden aangenomen als telefonisten bij een telefoonbedrijf. Ondertussen moeten ze omgaan met romantiek, jaloezie en de ‘moderne’ werkplek. Homoseksualiteit, transseksualiteit en vrouwenrechten komen nadrukkelijk aan bod.

Netflix heeft gemeld dat er een vijfde seizoen zal volgen. Dat zal in twee delen verschijnen en daarmee komt er een einde aan Cable Girls. Het eerste deel van het laatste seizoen verschijnt op 14 februari 2020 bij de streamingdienst.

Video on youtube


In het laatste seizoen zien we de meisjes gefrustreerd worden in hun poging om een veelbelovende toekomst bereiken. Het Spanje dat ze kenden is nu verdeeld in twee kanten, en na jaren van strijd en vooruitgang in de richting van gelijkheid, gaat vrijheid verloren in een burgeroorlog die hun bestemming zal veranderen, evenals die van hun families.

De hoofdrollen worden gespeeld door Blanca Suárez (Lidia), Nadia de Santiago (Marga), Ana Polvorosa (Sara), Ana Fernández (Carlota), Denisse Peña (Sofía), Yon González (Francisco), Martiño Rivas (Carlos) en Nico Romero (Pablo).
Vorige aflevering
Chapter 42: The End
Chapter 42: The End
05x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Las Chicas Del Cable