Britannia

7.1 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Britannia krijgt derde seizoen bij Sky Atlantic

Britannia is een Britse fantasyserie van de zender Sky Atlantic. De serie ging in première in januari 2018 en tot nu toe zijn er negentien afleveringen verschenen.

Britannia is een serie die plaatsvindt in 43AD als het Romeinse keizerlijke leger, vastberaden en angstaanjagend, terugkeert om het Keltische hart van Britannia te heroveren. Britannia is een mysterieus land onder leiding van krijgersvrouwen en krachtige Druïden. Sky Atlantic heeft gemeld dat de serie Britannia een derde seizoen krijgt en dat de opnamen daarvoor dit jaar zullen plaatsvinden. De serie is geschreven door Jez Butterworth. De hoofdrollen worden gespeeld oor David Morrissey, Mackenzie Crook, Annabel Scholey en Eleanor Worthington-Cox.In het eerste seizoen van Britannia volgde de serie het verhaal van de Romeinse invasie onder leiding van generaal Aulus (David Morrissey), die het Keltische hart van Britannia wilde verpletteren. In seizoen twee ging de serie twee jaar verder na de algemene invasie van generaal Aulus in Britannia, waarbij gewillige Kelt-stammen met behulp van Celtic Queen Amena (Annabel Scholey) werden geholpen. De enige vorm van hoop voor de Druïden en Kelten was Cait (Eleanor Worthington-Cox), een jong meisje dat werd getraind door uitgestoten Druid Divis (Nikolaj Lie Kaas), om een ​​profetie te vervullen die Britannia van de Romeinen zou redden.
Vorige aflevering
Episode 10
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Vandaag, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Vandaag, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Vandaag, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56