Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hoofdrolspeelster voor tweede seizoen Bridgerton bekend

Simone Ashley (Sex Education) zal naast Jonathan Bailey een hoofdrol vervullen in het tweede seizoen van de Netflix-sensatie Bridgerton.

Het verhaal in het tweede seizoen zal net als het tweede boek van de boekenreeks draaien om de oudste broer van de Bridgerton familie, Anthony (Jonathan Bailey, Broadchurch). Hij zal op zoek gaan naar een geschikte huwelijkspartner. In het tweede seizoen zal Simone Ashley (Sex Education) de rol vervullen van Kate Sharma, in wie Anthony erg geïnteresseerd is.

In het boek heeft Kate de achternaam Sheffield. Dit hebben de makers van de serie dus aangepast. In de serie zijn Kate en haar familie van Indiase afkomst. Hiermee zetten de makers van de serie de wereld van de multiculturele Londense high society in de jaren 1880 uit het eerste seizoen ook voort in het tweede seizoen.


Simone Ashley

In de eerste vier weken na de première van het eerste seizoen keken maar liefst wereldwijd 82 miljoen huishoudens naar Bridgerton, daarmee werd het een van Netflix' grootste hits ooit. Het was dan ook geen grote verassing toen er eind januari een tweede seizoen werd aangekondigd door Netflix. "We hebben een heleboel nieuwe personages die we gaan introduceren" zei bedenker en showrunner Chris Van Dusen bij de vernieuwing van de serie. Binnenkort kunnen we waarschijnlijk dus nog meer castingnieuws verwachten.
Vorige aflevering
The Viscount Who Loved Me
The Viscount Who Loved Me
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bridgerton