Breaking Bad

8.6 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 4, Aflevering 8

Hermanos

In een flashback bezoekt Gus Hector Salamanca (Tuco's oom) in een verzorgingstehuis. Hij vertelt Hector over de dood van zijn twee neven na hun poging om Hank te vermoorden. In het heden wordt Gus ondervraagd door Hank en de DEA. Skyler begint Walts methgeld overal in huis te verstoppen. Onder het valse voorwendsel om hem naar een mineralententoonstelling te brengen, laat Hank Walt hem naar Los Pollos Hermanos rijden om een GPS-datalogger aan Gus' wagen te bevestigen. Walt twijfelt omdat Mike hem heeft gezien. In het restaurant krijgt Walt de opdracht van Gus om de logger daadwerkelijk te plaatsen. Walt dringt er bij Jesse op aan om Gus te vermoorden. Walt vermoedt dat Jesse loyaal is aan Gus in plaats van aan hem. Gus zoekt Hector opnieuw op. In een andere flashback in 1989 ontmoeten Gus en zijn zakenpartner Max Hector, die hen in contact brengt met drugsbaron Don Eladio. Gus en Max bieden Don Eladio meth van hoge kwaliteit aan met Max als kok en Gus als de zakenman.
Gastrollen:
Nigel GibbsMichael Shamus WilesJames MartinezEmily RiosSteven Michael QuezadaMark MargolisSteven Bauer(Michael Santana), Javier GrajedaLavell Crawford
Auteur:
Regisseur:
Johan Renck
Uitgezonden op:
4 september 2011, 21:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst