Breaking Bad

8.6 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 2, Aflevering 3

Bit by a Dead Bee

Na te zijn ontsnapt moeten Walt en Jesse thuis zien te geraken en uitleggen waar ze al die tijd geweest zijn. Walt heeft een plan en ze gaan uit elkaar. Hij gaat naar een supermarkt waar hij zich volledig ontkleed en zich verward voordoet. Walt wordt opgenomen in het ziekenhuis en beweert zich niets te herinneren van de voorbije dagen. Jesse komt terug bij hem thuis en begint de kelder op te ruimen en zich te ontdoen van zijn mobilhome met de hulp van Badger en diens neef die de mobilhome wegtakelt. Wanneer de DEA hem vindt beweert hij het hele weekend in een flat te hebben gezeten met een prostituee. De politie gelooft hem niet en denkt een manier gevonden te hebben om hem te doen bekennen: ze halen Tuco's oom erbij om Jesse te identificeren, maar die weigert mee te werken met de autoriteiten. Walt moet enkele onderzoeken ondergaan om aan te tonen dat hij niet gek is.
Gastrollen:
Tom KiescheMichael Shamus WilesHarry Groener(Ralph Drang), Steven Michael QuezadaMark MargolisMatt L. JonesKevin C. Brown
Auteur:
Regisseur:
Terry McDonough
Uitgezonden op:
22 maart 2009, 21:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst