Breaking Bad

8.6 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 2, Aflevering 13

ABQ

Jesse ontwaakt en ontdekt dat Jane dood is. Hij belt naar Walt, die op zijn beurt Saul verwittigt. Saul stuurt zijn mannetje Mike Ehrmantraut naar Jesse om diens betrokkenheid met Jane's dood tot het minimum te beperken. Denkende dat Jane's dood zijn schuld is, wordt Jesse depressief en slaat op de vlucht. Nadat hij hem vindt in een drugshol brengt Walt Jesse naar het afkickcentrum. Walt's fondsen worden verder doorgesluisd naar de website van zijn zoon. Via een kennis van Marie bereikt dit nieuws de media, waardoor Walt overvallen wordt door schuldgevoel. Walt's geheimzinnige gedrag van de laatste tijd komt weer tot uiting wanneer hij onder invloed van de anesthesie vlak voor zijn operatie zijn tweede mobiele telefoon vermeldt. Dit zorgt ervoor dat Skyler dieper op onderzoek uitgaat, waardoor ze veel leugens van Walt blootlegt. Hierdoor besluit ze Walt te verlaten. Jane's vader blijkt een luchtverkeersleider te zijn.
Gastrollen:
John de LancieMichael Shamus WilesJonathan Banks(Frank McPike), Sam McMurrayGiancarlo Esposito(Michael Giardello), Krysten RitterSteven Michael Quezada
Auteur:
Regisseur:
Adam Bernstein
Uitgezonden op:
31 mei 2009, 21:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst