Born To Kill? Class Of Evil

5.5 / 10
45 min
Documentaire
Volg deze serie
5.5 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkCrime & Investigation Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20172017 (Beëindigd)
Born To Kill? Class Of Evil is een Amerikaans documentaire van de zender Crime & Investigation Network. De serie ging in première op 26 april 2017.

Niet alle seriemoordenaars zijn hetzelfde - maar velen delen verwrongen verlangens en gebruiken op vergelijkbare wijze omslachtige methoden om hun perverse kicks te krijgen. Net zoals veel seriemoordenaars een slachtoffertype hebben, zijn er ook soorten moordenaars: van de knappe charmers, die elke vrouw in een oogwenk kunnen verleiden maar niet tevreden kunnen zijn tenzij ze doden, tot de machtshongerige sadisten voor wie zonder pijn is er geen plezier. Dit is een nieuwe wending in de wereldwijd succesvolle serie ‘Born To Kill?’. Zoals gewoonlijk wordt in elke aflevering een nieuwe moordenaar onderzocht, maar deze serie gaan we dieper in op het uitgebreide ‘Born To Kill?’ Archief, om vergelijkingen te maken met enkele van de meest iconische seriemoordenaars in de geschiedenis.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Born To Kill? Class Of Evil.

Vergelijkbare series