Blue Spring Ride

7,0 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20142014 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
Blue Spring Ride is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 8 juli 2014.

Futaba Yoshioka heeft een paar redenen waarom ze haar imago wilt resetten als een nieuwe middelbare school student. Omdat ze verstoten werd door haar vriendinnen op de basisschool. En als gevolg van een misverstand kon ze haar gevoel niet overbrengen aan een jongen genaamd Tanaka-kun. Een jongen die zij leuk vond is weggegaan.

3 jaar later
Nu op de middelbare school is Futaba vastbesloten om zo normaal mogelijk te blijven. Terwijl ze tevreden verder met haar leven gaat, ontmoets zij Tanaka-kun weer. Alleen Tanaka-kun heeft zijn naam veranderd naar Mabuchi Kou. Hij vertelt haar dat hij het zelfde voelde voor haar toen ze jonger waren, maar nu kunnen die dingen nooit meer hetzelfde zijn. Kan Futaba haar liefde vervolgen zonder dat deze ooit gestart is na 3 jaar?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Blue Spring Ride.
Blue Spring Ride