Black Earth Rising

7.5 / 10
59 min
Misdaad, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkBBC Two
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:59 min20182018 (Beëindigd)
Netwerk:BBC Two
Black Earth Rising is een Britse politieke en juridische misdaadserie van de zender BBC Two en Netflix. De serie ging in première op 10 september 2018.

De thrillerserie Black Earth Rising gaat over de persoonlijke, juridische en politieke beroering die ontstaat door de vervolging van plegers van internationale oorlogsmisdaden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (2)

Black Earth Rising - Seizoen 1

8.5

Black Earth Rising - Eerste aflevering

8

Nieuws (9)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
di 24 maart
5
Amazon Prime Video werkt aan een nieuwe Amerikaanse fantasyserie met als titel The Wheel of Time. De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Robert Jordan.
24 dec 2019
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
25 jan 2019

Vergelijkbare series

Bodyguard
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem