Black Beauty

7.2 / 10
25 min
Kinder
Volg deze serie
7.2 / 10
4seizoenen/52afleveringen/1972 - 1974 
NetwerkITV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min19721974 (Beëindigd)
Genres:Kinder
Netwerk:ITV
Black Beauty is een Britse kinderserie van de zender ITV. De serie ging in première op 23 september 1972.

Black Beauty speelt zich af in Engeland rond 1900. Vicky en Kevin vinden een zwart paard in het bos dat er ernstig aan toe is. Ze brengen haar snel naar hun vader die veearts is. Samen met hun vader lukt het uiteindelijk om het paard weer helemaal beter te maken. Ze noemen het paard daarna dus ook “Black Beauty”.

Dan wil de oorspronkelijke eigenaar van het paard haar weer terug en de familie heeft geen geld om het paard van de eigenaar over te komen. Uiteindelijk komen ze tot een deal waarbij ze in ruil voor medische hulp het paard mogen houden. Dit tot grote vreugde van Kevin en Vicky. Daarna beleven ze vele avonturen met bedriegers, rovers en andere zieke dieren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 2
0 / 26
Seizoen 3
0 / 0
Seizoen 4
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Black Beauty.

Nieuws (1)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
22 feb 2016
10