Bevrijdingsjournaal 1944

7.8 / 10
10 min
Documentaire, Nieuws
Volg deze serie
7.8 / 10
3seizoenen/24afleveringen/2019 - heden
NetwerkNOS
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:10 min2019 - heden
Netwerk:NOS
Bevrijdingsjournaal 1944 is een Nederlandse nieuws documentaireprogramma van de zender NOS. De serie ging in première op 3 juni 2019.

Eigenlijk kan het natuurlijk niet, want er was tijdens de Tweede Wereldoorlog nog helemaal geen televisie, laat staan een ongecensureerd dagelijks nieuwsprogramma, maar we wagen het er toch op. Vanaf 3 juni zendt de NOS aansluitend aan het NOS Achtuurjournaal een week lang een kort dagelijks bulletin uit over de gebeurtenissen rond de geallieerde landing op de stranden van Normandië in juni 1944. Het nieuws van toen met de technieken van nu - alsof het vandaag gebeurd is.De uitzendingen worden gepresenteerd door Herman van der Zandt. Hij wordt bijgestaan door NOS-correspondenten die het nieuws vanuit hun regio verslaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 11
Seizoen 3
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Bevrijdingsjournaal 1944.

Nieuws (4)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 20 januari
Doctor Who, Flikken Maastricht, Zie mij graag, Criminal Minds, Wie is de Mol? Deze en veel meer series die in januari beginnen of hun première gaan beleven.
ma 30 december
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
16 sep 2019